Fodrászat Békásmegyer közelében

Frizuránk nem csak számunkra adja meg a megfelelő magabiztosságot a hétköznapokba, hanem a mások szemében kialakított képet is befolyásolja. A haj hossza, a hajszíne mind meghatározó abban, hogy milyennek mutatjuk magunkat a külvilág felé. Azonban hiába van szőke, barna, fekete hosszú vagy rövid hajunk, ha az nincs megfelelően ápolva, zsíros vagy töredezett, akkor pont az ellenkező hatást érhetjük el, mint amit szeretnénk, fodrászat Békásmegyer közelében

Sok hölgy szereti hosszabb-rövidebb időközönként megváltoztatni frizuráját, lehet, hogy rövidebb lesz, lehet, hogy hosszabb, de az is lehet, hogy a színe változik meg. Ilyenkor vagy felkeressük megszokott és általunk már jóváhagyott fodrászt, vagy keresünk egy újat, ha teljes frissítést szeretnénk az életünkbe, fodrászat Békásmegyer közelében.

Manapság már annyira elterjedt és népszerű foglalkozás lett a fodrász szakma, hogy egy utcában akár 3 fodrászüzletbe is belebotolhatunk. Sajnos még így is, hogy ennyire elterjedt foglalkozás, továbbra is vannak olyanok, akik vagy nem engedhetik meg maguknak vagy pedig sajnálják kiadni a pénzt egy fodrász szakembernek. Azonban az otthoni hajvágás, hajfestés végeredmény, nem minden esetben lesz olyan, mint amilyet először elképzeltünk. Sajnos ezeket a szituációkat egy képzett szakember sem feltétlen tudja helyrehozni és csak „tűzoltást” tud végezni, fodrászat Békásmegyer közelében.

Kapcsolat

1038 Budapest Táncsics M. u. 44/A

Bejelentkezések:

Bacsó Magdaléna fodrász: +36 20 463 1770

Buka Enikő fodrász: +36 20 433 0507

Sziráki Brigitta kozmetikus: +36 30 201 0051